Referenties

Arjen Luijendijk”Voordat ik startte met het Business Breakthrough Programma van Petra verdiende ik heel weinig met coaching. Ik was wandelcoach voor particulieren, zzp-ers en bedrijven. Maar daar kon ik niet van leven.

Ik ben een ervaren financieel manager, van oorsprong registeraccountant, maar weet dat mijn passie in het coachen ligt. Ondanks alle inspanningen lukte het mij niet om mijn coachomzet te laten groeien. Ik koos daarom voor de marketing- en salesexpertise van Petra.

Tijdens het programma heb ik nauwgezet het geleerde in de praktijk gebracht. Dit leverde mij 2 prachtige opdrachten op: twee trajecten voor burn-out begeleiding van 3 maanden. Bij de Rabobank en bij een technisch bedrijf in de regio Rotterdam. Totale verdienste EUR 10.000.

Ik ben Petra enorm dankbaar voor haar tomeloze energie, al haar ingebrachte kennis, voorbeelden en gerichte adviezen. Met deze nieuwe bagage vervolg ik mijn pad naar een succesvol bedrijf met meer focus, energie en overtuiging dan tevoren!” – Arjen Luijendijk, Coach en Adviseur – www.arjenluijendijk.nl

 

Peter Schep3“Petra laat je zien waar het echt om gaat namelijk de klant. Door haar nieuwsgierige houding haalt ze het maximale uit jouw eigen product /denken en weet dit stap voor stap te integreren met haar aangeboden kennis.

Je moet denken, voelen, zien en horen als de klant, en hoe beantwoordt je zijn of haar problemen. Ik heb handvatten gekregen in kennis en een diepere focus. Less is more!

Petra geeft je een totale andere kijken en kan jouw product aanscherpen tot verkoopmachine. Als je iemand zoekt met absoluut verstand van zaken en jouw helpt je omzet structureel en significant te verhogen moet je Petra hebben. Neem je genoegen met minder dan moet je iemand anders zoeken.” – Peter Schep, VI&G Advies en Coaching

Lucina Hecbert“Na de VIP-dag met Petra Iuliano kon ik mijzelf en mijn bedrijf meer zichtbaar maken op de markt en dat ik succesvol kan zijn maar een duidelijk doel/plan moet hebben. Een eye-opener vond ik het  unieke stappenplan.  Daarnaast dat het waarom, wie, wat, hoe en wanneer heel belangrijk is om je bedrijf succesvol te maken.

Het gevolg is dat ik nu meer gericht ben op een specifieke doelgroep, op langere termijn denk en in het aanbieden van trajecten. Ik ga ook mijn doelgroep specifieker en meer herkenbaar maken en me daarop richten.  Verder ga ik de problemen van mijn doelgroep in kaart brengen en nadenken over de resultaten die ik bied.

Ik zou Petra willen aanbevelen omdat zij inzicht en kennis heeft van marketing, en hoe je een uniek aanbod op de markt zet, ze heeft inlevingsvermogen, is enthousiast en gedreven om je te helpen.’’ – Lucinda Hecbert, trainer/coach persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling (De Prinsentoren)

Rudolf Juliet“Mijn situatie was prima, maar ik heb hele ambitieuze doelstellingen. Dus ik vroeg mij af hoe kan ik de groei van mijn bedrijf het beste aanpakken en ook werkelijk realiseren?

Ik heb besloten een training bij Petra Iuliano te volgen.  Petra heeft voor mij een aantal krachtige en eenvoudige uitgangspunten voor slim zakendoen geselecteerd en duidelijk toegelicht.

Het gevolg is dat mijn omzettarget van de eerste 6 maanden reeds in de eerste twee maanden van het jaar is gerealiseerd! Ik  ben zelfs gaan uitbreiden met een nieuwe collega.

Verder ben ik structureel nieuwsbrieven gaan versturen en het effect is direct zichtbaar: vandaag versturen betekent 2 tot 6 nieuwe aanmeldingen voor mijn workshops of trainingen!”

Rudolf Juliet, Spraakwater Sessies

Karine Copier  “Onlangs een 1-daagse masterclass van Petra mogen volgen. Wat een inlevingsvermogen en wat een enorme hoeveelheid kennis van marketing heeft Petra. Door haar gedrevenheid en enthousiasme spoort zij mensen aan om het juist eens ‘anders’ te doen. En dat anders heeft voornamelijk te maken met ‘zo persoonlijk mogelijk’. Daarna direct aan de slag met haar tips en ideeën. Top!”

Karine Copier, Marketing Communications Document Dialog

 

 

Rafaela De Kat Angelino ”Petra is a pleasant personality with good knowledge on the topic, Social Media. She has the ability to inform the participants in a clear, enthusiastic and appropriately way. With a keen eye for the difference in knowledge of the participants.”

Rafaela de Kat Angelino, PA/Office Manager ad interim Rotterdam School of Management – 6 November 2011 (n.a.v. Workshop Social Media voor vergevorderden – Nederlandse Vereniging Directiesecretaressen)

 

 

Anneke Krakers ”Ik heb Petra als expert ingehuurd voor de masterclass van mijn WNmarketing Club. Tijdens de masterclass wil ik mijn klanten het beste van het beste bieden en met Petra was dit een schot in de roos. Haar kennis is gedegen, ze werkt met aansprekende voorbeelden en speelt goed in op de deelnemers. Ik kan Petra van harte aanbevelen.”

Anneke Krakers, Directeur/eigenaar WelzijnNederland

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *