FINAL

Meer Impact, Meer Invloed & Meer Inkomen

 Tweedaags event speciaal voor hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen

20 en 21 november 2015

Jij doet het als ondernemer best wel goed, maar je weet dat het nog beter kan. Meer uit je business halen doe je met je verdienmodel. Kom naar het 2-daagse event en ontwerp jouw persoonlijke verdienmodel dat past bij jouw ambitie en gewenste lifestyle.

 

buttonikschrijfmijin

Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Ben je hoogopgeleid en toe aan de volgende stap met jouw bedrijf?

Jij weet ondertussen dat er niet 1 weg naar Rome is om een succesvol bedrijf te bouwen. Jij volgt je eigen pad vanuit jouw eigen wijsheid.

Met vallen en opstaan heb je jouw doelen tot nu toe bereikt. En daar ben je trots op. Je hebt plezier in wat je doet, je klanten zijn tevreden, je bankrekening groeit gestaag, maar je vraagt je af ‘’wat is mijn volgende stap?’’

Jij bent niet zomaar een ondernemer. Jij onderneemt vanuit je waarden en  je purpose. Jij hebt visie, je bent een innovator, communicator en leider. Jij bruist van de ideeën en plannen. Je wilt graag blijven groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Jij staat voor de JIJ ECONOMIE.

De JIJ ECONOMIE staat voor verandering en geloof in een betere toekomst. In de JIJ ECONOMIE gaan kleine bedrijven het grote verschil maken nu en in de toekomst. En daar wil jij bij horen!

Ondernemers van de nieuwe economie werken het liefst met circulaire verdienmodellen. Die zijn echt van deze tijd. We bevinden ons op dit moment in een transitiefase van een lineaire economie richting een circulaire economie.

De ondernemers van de Nieuwe Economie willen het verschil maken. Jij bent een meaningful entrepreneur. De ondernemers van de Nieuwe Economie willen op eigen kracht meer welvaart in de wereld brengen. Ze nemen het heft in handen als het hun financiële toekomst aangaat.

Als ondernemer staat voor jou People, Planet én Profit voorop. Jij wilt duurzame groei voor je business. Jij wil betekenisvol zijn voor je klanten en hen waarde bieden. Daarom kies je niet voor ‘iedereen’ als klant, maar kies je voor klanten die aansluiten bij jouw waarden en purpose.

Herken jij dit?

•   Je draait al wat jaren mee als ondernemer en hebt een mooi bedrijf opgebouwd.

•     Er is veel concurrentie om je heen en je wilt je onderscheidend vermogen en naamsbekendheid vergroten.

•    Je bent veel tijd kwijt aan werken met en voor je klanten/opdrachtgevers.

•    Je weken en dagen zijn gevuld en er komt routine in.

•    Voor nieuwe klanten en opdrachten heb je geen tijd of ruimte.

•    Je hebt genoeg ideeën voor nieuwe plannen, maar mist de tijd om ze uit te voeren.

•    Je wilt jouw visie nog krachtiger in de wereld zetten en meer klanten gaan bedienen

Sproutevent1

Jij bent niet de enige!
Veel hoogopgeleide ondernemers hebben te weinig tijd om meer klanten te kunnen bedienen.
Ze zijn druk met hun opdrachten, maar door tijdsgebrek laten ze na de volgende opdracht in gang te zetten. Dit doen ze pas als de opdracht stopt of er klanten klaar zijn. Ze kunnen hun tijd maar 1x uitgeven. Tijd is hun grootste luxe. Veel ondernemers werken hierdoor in hun bedrijf en niet aan hun bedrijf. Zonde! Een slim verdienmodel kan ervoor zorgen dat je veel meer kan doen in dezelfde tijd. Met als gevolg een ongekend hoge omzet!

Met jouw persoonlijke slimme verdienmodel bouw je aan de stabiele toekomst voor je bedrijf

 

Rabobank 9

Jouw klanten hebben 3 keuzes: bij jou kopen, bij een ander kopen of niet kopen. Gelukkig kopen er al klanten bij je. Maar dit kunnen er nog veel meer worden! En dat is maar goed ook. Voor een bedrijf met een groeiende omzet heb je een constante stroom van klanten nodig. 

 

Je klanten hebben allemaal een zogenaamde koopknop in hun brein. In de koopknop zitten hun koopmotieven. Maar die koopmotieven zijn vaak onbewust aanwezig, terwijl ze jouw dienst heel hard nodig hebben. Het idee is je klanten te gaan helpen die koopmotieven naar boven te halen en hen er bewust van laten worden. Dat vergt kennis van de kunst van het verleiden!

 

 

Petra-Iuliano-10

Tijdens dit 2-daagse event Meer Impact, Meer Invloed & Meer Inkomen ligt de focus op het (uit)bouwen van je bedrijf. Vanuit jouw purpose. Je plannen en ideeën uitwerken en direct vertalen in een slim persoonlijk verdienmodel.

Je gaat 2 dagen hiermee aan de slag:

1) Jouw onderscheidend vermogen. Hoe maak je jouw merk nog sterker?

2) Jouw persoonlijke verdienmodel. Wat past bij jouw ambitie en lifestyle en gaat als een trein voor je werken.

3) Het omturnen van tijdrovende zaken in potige processen en sexy systemen, zodat jij tijd overhoudt voor je partner, gezin, familie, vakantie etc.

4) Jouw saleskwaliteiten. Wedden dat het (nog) beter kan?

5) Het opzetten van je Social Selling System zodat klanten je nog beter weten te vinden en jij je expertstatus vergroot.

Op 20 en 21 november 2015 ga je heel concreet aan de slag met jouw impact en invloed. Je gaat een volgende stap in jouw bedrijf.

”Mijn omzet is in 1 jaar van 60.000 euro naar 120.000 euro  gegroeid.”

Rudolf Juliet“Ik heb besloten een training bij Petra Iuliano te volgen. Petra heeft voor mij een aantal krachtige en eenvoudige uitgangspunten voor slim zakendoen geselecteerd en duidelijk toegelicht. Het gevolg is dat mijn omzet in 1 jaar van 60.000 euro naar 120.000 euro is gegroeid! Ik ben zelfs gaan uitbreiden met een nieuwe collega.”Rudolf Juliet, trainer Spraakwater Sessies

 

”Neem je genoegen met minder dan moet je iemand anders zoeken.”

Peter Schep3“Petra laat je zien waar het echt om gaat namelijk de klant. Door haar nieuwsgierige houding haalt ze het maximale uit jouw eigen product /denken en weet dit stap voor stap te integreren met haar aangeboden kennis.

Je moet denken, voelen, zien en horen als de klant, en hoe beantwoordt je zijn of haar problemen. Ik heb handvatten gekregen in kennis en een diepere focus. Less is more!

Petra geeft je een totale andere kijken en kan jouw product aanscherpen tot verkoopmachine. Als je iemand zoekt met absoluut verstand van zaken en jouw helpt je omzet structureel en significant te verhogen moet je Petra hebben. Neem je genoegen met minder dan moet je iemand anders zoeken.” – Peter Schep, VI&G advies en coaching

Wat ga je leren?
Tijdens de 2 dagen doe je een schat aan kennis op om meer impact en invloed te krijgen op het aantrekken van meer klanten en inkomen. 

 

Klant Jane Haridat over het event:

 

”Dat script voor het voeren van een verkoopgesprek vind ik nog steeds het beste materiaal ooit!”

 

Barbara Rijskamp‘’Gisteren mijn eerste VIP-dag verkocht! Dat ruikt naar meer!! Dat script voor het voeren van een verkoopgesprek vind ik nog steeds het beste materiaal ooit!! Dankjewel!’’ – Barbara Rijskamp, Belastingadviseur Rijskamp Fiscaal

 

 Voor ondernemers en zelfstandigen
De 2-daagse training Meer Impact, Meer Invloed & Meer Inkomen is uitsluitend bedoeld voor:

•    Ondernemers die al omzet maken met hun online programma’s en/of hun offline workshops/trainingen en graag een volgende stap zetten
•    Die het lastig vinden om een onweerstaanbaar aanbod te ontwerpen en goed in de markt te zetten
•    Ondernemers wiens verdienmodel nog te wensen overlaat omdat ze tegen een omzetplafond aanlopen
•    Willen investeren om de omzet van hun bedrijf te verhogen en het verschil te maken in de wereld

Petra-Iuliano-36

Bijvoorbeeld voor:
•    Zakelijke dienstverleners zoals trainers, coaches en adviseurs
•    Freelance marketeers, sales trainers, communicatie- en PR professionals
•    Website-bouwers
•    Interim-dienstverleners
•    Creatieve ondernemers
•    Tekstschrijvers & copywriters
•    Financiële en juridische dienstverleners

Wat levert deelnemen je op?

•    Makkelijker bij klanten aan tafel komen, meer aanvragen, leads en aanmeldingen via je website
•    Je aanbod aanscherpen zodat een klant geen nee kan zeggen
•    Duidelijkheid waar je de focus moet neerleggen wil je meer klanten en omzet met je bedrijf
•    Met de juiste verdienmodellen aan de slag om naar jouw next level te gaan
•    Stijgende omzet via de ideeën die worden aangereikt

Bespaar jezelf letterlijk jaren leertijd en voorkom dure, niet-renderende investeringen in marketing en sales advies en online marketing. De 2-daagse training geeft je concrete adviezen en praktische handvatten.

 

buttonikschrijfmijin

Saskia Smet over het event

 

Jouw trainer drs. Petra Iuliano MM, Marketing Mentor & Salescoach

Petrashoot-3538B-2

 

 

 

 

 

Persoonlijke hulp wordt gegeven door mij, Petra Iuliano. Ik ben Marketing & Money Mentor, Salescoach en Profit4Purpose Agent. Ik help hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen die werken vanuit hoofd, hart en spirit binnen 6 maanden hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen.

Sinds januari 2010 ben ik zelfstandig ondernemer. Tijdens mijn MBA Marketing studie aan de TiasNimbas Business School ontstond de interesse in het starten van een eigen bedrijf. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in klantgerichte commerciële functies (customer service, sales en marketing) bij multinationals als Eastman Kodak, AOL Time Warner en Konica Minolta Printing Solutions. Hier heb ik geleerd wat nodig is om de inzet van marketing tot een succes te maken!

Mijn klanten zijn met name kenniswerkers zoals consultants/adviseurs, coaches, trainers, tekstschrijvers, websitebouwers en ondernemers met een achtergrond in de PR/communicatie, sales en marketing. Om hen de nodige resultaten te laten bereiken zet ik mijn grondige state-of-the-art marketing- en saleskennis in.

Naast mijn trainingen aan ondernemers en zelfstandigen houd ik mij ook bezig met sociale innovatie. Ik heb mijn marketingexpertise ingezet voor onderwijsvernieuwing. Ik hecht grote waarde aan de praktische aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Voor de Hogeschool Rotterdam heb ik in 2011 voor de 4e jaars studenten Commerciële Economie het marketingvak Business Model Innovator ontwikkeld. De praktische toepasbaarheid en het innovatieve karakter van dit marketingvak hebben geleid tot een officiële accreditatie van het College van Bestuur.

Locatie: Het hippe urban boutique hotel STROOM in Rotterdam

Stroom afbeelding

STROOM Rotterdam
Lloydstraat 1
3024 EA Rotterdam

20 en 21 november 2015

Inloop: 09:00 uur

Start 20 en 21 november: 09:30 uur

Einde 20 november: 17:00 uur

Einde  21 november: 16:00 uur

Op 20 november staat er na afloop een gezellige borrel voor je klaar!

Tijdens het event zullen er 2 gastsprekers zijn. Dit keer zijn het Dorothee Beens en Johan D’Haeseleer.

Dorothee leert je hoe je op een authentieke en effectieve manier je workshop houdt. Als expert in jouw vakgebied draag je zorg voor een hoge kwaliteit bij je opdrachtgevers en de perfectie zit hem in de details. Alleen jammer dat dit zo veel tijd kost. Door je klanten te leren wat jij goed kan, gaan de klanten zelf hard aan het werk en bedien jij MEER KLANTEN IN MINDER TIJD. Van expert in de uitvoering, naar adviseur van je klant.

Johan is één van de bekendste time management experts uit België. Sinds 2004 helpt hij ondernemers hoe ze productiever kunnen werken, meer kunnen verdienen, en meer resultaten halen in minder tijd.

Succesvolle Workshop – door Dorothee Beens

Foto Dorothee
• Hoe je sprankelend voor de groep kunt staan.
• Hoe je structuur en creativiteit van je expertise overbrengt.
• Waardevolle tips voor een succesvolle workshop.

 

Extra Tijd voor Extra Omzet – Door Johan D’Haeseleer

Johan foto
Als ondernemer is je to do lijst nooit klaar. Overspoeld worden door dringende zaken is dagelijkse kost voor de meeste ondernemers. Daarnaast is het makkelijk als ondernemer om altijd te werken. We kunnen overal en om het even waar werken.  En er is altijd wel wat te doen.

Focus houden is dan lastig.

In de presentatie van Johan ontvang je 4 concrete tips die je volgende week extra tijd opbrengen.

Anna Konshina over het event

 

Wat is de investering?

Meer Impact, Meer Invloed & Meer Inkomen vraagt een investering in tijd en geld.

Met de praktische aanpak kun je daarna meteen aan de slag.

Bedenk wat het je kost als je niet verder komt, in kringetjes blijft ronddraaien, blijft twijfelen. Dat is pas kostbaar verloren geld!

>>> De investering is slechts Euro 497,-
TOT 16 november 2015

”Ik zeg, wil je echt een succes van je onderneming maken? Schakel dan Petra in.”
RSPp May 016Petra werkt op een heel persoonlijke manier, met veel aandacht en schuwt daarbij haar eigen kwetsbaarheid niet. Na een sessie met haar kan ik nu de waarde van mijn business  beter inschatten.

Daarnaast ben ik uit mijn apathie wakker geschud en zelfs actie ondernomen door weer te netwerken. Gevolg: twee offertes mogen maken en een opdracht binnen!

Ik zou Petra willen aanbevelen vanwege haar kennis, humor en empatisch vermogen. Ik zeg, wil je echt een succes van je onderneming maken? Schakel dan Petra in!” – May Duits, You-May

buttonjaikdoemeeaanhetevent

Bonussen:

  • 2 bijzondere gastsprekers: ›Beide presentaties hebben alleen al een waarde van 2x € 297,-
  • Heerlijke lunch op allebei de dagen
  • Vrijdagmiddag staat er een gezellige borrel voor je klaar. Fijn om dan even met elkaar bij te praten
  • Inspirerende locatie
  • Een werkmap met boeiende en creatieve opdrachten en kant en klare templates. Leer de tips en tricks van een topmarketeer!
  • Fantastische deelnemers. Er hebben zich al zeer boeiende collega ondernemers ingeschreven. Maak kennis met deze interessante mensen die veel in je leven kunnen gaan betekenen.

 

 Francine Hendriks over het event:

 

buttonikschrijfmijin

’’Petra houdt je continue een spiegel voor over wat nu echt belangrijk is. Ze is erg goed in haar vak.’’

Marieke van den Groenendaal
‘’Ik zocht naar een business coach die mij focus brengt. Ik ben iemand die veel doet en heb heel veel ideeën. Ik heb daarom iemand nodig die aangeeft wat nou echt belangrijk is voor de focus van het bouwen van een sterk bedrijf. En daar is Petra echt uniek in.

Ze houdt je continue een spiegel voor en zorgt ervoor dat ik echt de dingen doe die bij mij en mijn klanten passen. Ik ben razend enthousiast over haar programma. Het heeft mij heel veel gebracht. Ik verkoop nu lucratieve 1 op 1 dagen en groepsprogramma’s.’’

Marieke van den Groenendaal, www.vernieuwingskracht.nl

 

foto 11

*Door je aanmelding voor het event ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden