Gratis Verdienmodellen Masterclass

On 11 juli 2017

Wat zou je ervan vinden als je niet alleen goed verdient met wat je doet, maar dat het je ook voldoening en vervulling geeft?

Toen ik nog in loondienst was verdiende ik bakken met geld in de internationale corporate wereld. Werkte als internetmarketeer voor AOL Time Warner shopte bij Gucci in Londen.

Mijn geluk kon niet op….toch???

Eenmaal op de Marketing MBA opleiding leerde ik marketing veel prettiger en puurder in te zetten. Ik besloot de corporate wereld te verlaten.

Ik startte mijn bedrijf en schreef een aantal jaren voor de site Molblog (nu Marketingonline) over de transformatie binnen marketing. Ze werden gretig gelezen en je kan ze nog volop vinden als je Googlet op ‘marketingonline petra iuliano’.

Er waren in die tijd 2 boeken die een verpletterende indruk op mij maakten:

1) Firms of Endearment (Jagdish N. Sheth en Rajendra S. Sisodia)
2) The New Capitalist Manifest (Umair Haque)

Terwijl ik deze boeken las ging mijn kennis over verdienmodellen op tilt!

Ik vroeg mij af: hoe zou het zijn als je waarde biedt in deze wereld, daar geld mee verdient en het verschil kan maken door bij te dragen aan een betere wereld?

En daarnaast vroeg ik mij met name zelf af: Hoe kan ik bijdragen aan meer inkomsten voor ondernemers zodat ze het leven kunnen leven dat ze willen en geld overhouden om bij te dragen?

Ik wil ondernemers helpen dit geld te verdienen vanuit voldoening en vervulling. Geld is geen doel op zich, het is altijd een middel tot jouw grotere geluk en voldoending.

Dat middel leidt naar meer welzijn voor jou, het helpen van de dierbaren om je heen en anderen. Jouw impact vergroten. Hoe super zou dat zijn?

Ik startte met trainingen aan ondernemers om hun winst te verdubbelen via slimme verdienmodellen. Om nog meer waarde te bieden schreef ik het boek ”50 Verdienmodellen”.

Graag vertel ik je er donderdagochtend 13 juli om 10:00 uur meer over in de Gratis Business Masterclass ’15 Verdienmodel Geheimen Waarmee Jij Jouw Omzetplafond doorbreekt’.

Daarin ik geef megaveel waarde om het inkomen in 2017 te verdienen waar jij naar verlangt. Geen geploeter en gedoe, maar direct aan de slag met de informatie die ik deel.

Uiteraard bied ik je ruim de gelegenheid om live vragen aan mij te stellen.

Deze online training is niet voor ondernemers die hun bedrijf als de baan zien die ze aan zichzelf geven, maar voor ondernemers die business willen bouwen. Ben jij de ondernemer die zichzelf serieus neemt?

Je ontdekt de 15 Verdienmodel Geheimen Waarmee Jij Jouw Omzetplafond Doorbreekt.

Wat ik voor elkaar heb gekregen, dat kan jij ook. Echt waar!

Ontdek hoe jij jouw bedrijf laat groeien en doe mee met de gratis live training die ik donderdagochtend 13 juli om 10:00 uur geef.

In deze live training leer je:

– Wat ik klanten dag in dag leer om hun winst te VERDUBBELEN
– Welke keuzes je moet maken om grote IMPACT te hebben op de hoogte van jouw INKOMEN
– De belangrijkste beslissingen die je kunt nemen voor DUURZAME GROEI van je bedrijf
– Waarom je bijdraagt aan een betere wereld als je in MINDER TIJD MEER WILT VERDIENEN
– Wat je kunt doen om OVERVLOED en VRIJHEID in je bedrijf te creëren
– Hoe jij op korte termijn naar jouw NEXT LEVEL kan gaan

Als jij je bedrijf serieus neemt ben je erbij. Ik spreek je dan!

Hou van jezelf!

XXX Petra

P.S.: Ken jij andere ondernemers die klaar zijn met ploeteren? Stuur deze mail door. Ze kunnen zich MET DEZE LINK aanmelden voor de gratis live Business Masterclass.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *