Gratis Omzet Boosts

Hier vind je de gratis omzet boosts. Deze ebooks, artikelen, mp3’s, video’s, templates etc. zijn gratis te downloaden maar het Liken/Tweeten/+1’en van deze pagina wordt uiteraard erg gewaardeerd!

Blauwdruk voor het bouwen van een sterk merk

Ebook voor kenniswerkers, coaches, trainers en adviseurs die een sterk merk willen bouwen.

Veel ondernemers willen graag een sterk merk maar hoe zitten de stappen in elkaar om dat op te bouwen. Welke vragen stel je aan jezelf en over je doelgroep. Hoe vallen zaken vervolgens samen zodat je merk voor je gaat werken.

Dit ebook geeft een mooie leidraad met slimme vragen zodat je zelf je merk kunt opbouwen. Klik hier om te downloaden.

In 7 stappen naar Sales met Compassie

Ebook voor kenniswerkers, trainers, coaches en adviseurs die inzien dat sales de hartslag is van je bedrijf.

Wat maakt dat veel zelfstandigen en ondernemers moeite hebben met acquisitie? Hoe zorg je ervoor dat het salesgesprek prettig verloopt zonder dat het pushy en slijmerig overkomt? Wanneer in het gesprek ga jij de klant overtuigen van de waarde van jouw dienst of product? Of moet je niet overtuigen?

Na het lezen van het ebook In 7 stappen naar Sales Met Compassie ben je beter in staat het salesgesprek prettig en sympathiek te laten verlopen. Bovendien boek je sneller resultaten. Acquisitie wordt makkelijker voor je; het wordt een mooi en lucratief onderdeel van jouw bedrijf. Klik hier om te downloaden.

De 11 geheimen van onderscheidend vermogen

Ebook voor kenniswerkers, coaches, trainers en adviseurs die willen ontsnappen aan de eenheidsworst.

Iedere ondernemer, manager en zelfstandige weet dat onderscheidend vermogen van levensbelang is. Als je je bedrijf tot een succes wilt maken en dit succes ook op langere termijn wilt behouden, zet je marketingactiviteiten in om je business te laten groeien. Dit wordt in de 21e eeuw met de toenemende concurrentie alleen nog maar belangrijker. Maar hoe doe je dat dan?

Dit ebook wijst jou met slimme tips de weg naar het verschil maken. Je kunt dit ebook zien als een verzameling van 20-jaar marketingervaring in topbedrijven en een MBA in de marketing. Deze kennis wil ik graag met je delen! Klik hier om te downloaden.

 

Binnenkort volgen hier meer gratis te downloaden ebooks, artikelen, mp3’s etc.

 

3 reacties to “Gratis Omzet Boosts”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *