Gratis BusinessBoost Quickscan

Voor hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen die meer klanten willen trekken en hun omzet verhogen.

Het medialandschap verandert continu. Wat drie jaar geleden een goede keus was, is nu achterhaald. Het is een kwestie van bijblijven of je bent straks te laat. Maar ja, je hebt al genoeg aan je hoofd. Je bedrijf moet blijven doordraaien, elke dag weer. Wat moet je doen om bij te blijven? Hoe pak je het aan?

Meld je dan aan voor de gratis BusinessBoost Quickscan. In een persoonlijk gesprek van 30 minuten leer je wat jouw bedrijf nodig heeft om sneller te groeien en hoe je off- en online media daarbij kunt inzetten. We kijken samen waar je nu staat. Ik stel vast wat je nodig hebt om sneller te groeien en jij ontvangt concrete inzichten in wat jouw bedrijf nodig heeft. Ik kan met het gesprek vaststellen of ik je verder kan helpen met één van mijn programma’s.

Ik reserveer enkele gratis plaatsen voor de gratis BusinessBoost QuickScan speciaal voor hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen die willen investeren om sneller te groeien. Deze scan heeft een waarde van euro 197,-

Ik selecteer op basis van de ingevulde vragenlijst. Mijn BusinessBoost sessies zijn alleen bedoeld voor ondernemers en zelfstandigen die serieus stappen willen zetten. Als je wordt geselecteerd voor de gratis sessie dan ontvang je een uitnodiging om een afspraak in te plannen.

  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 0 en 10.


Reacties zijn uitgeschakeld.