Business Breakthrough Programma

BBProgramma

BUSINESS S.P.I.R.I.T. ACADEMY presenteert:

BUSINESS BREAKTHROUGH PROGRAMMA 2016

 

 

 Rabobank 9

Speciaal voor hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen die werken vanuit hoofd, hart en spirit.

•    Leer het beste en de meeste diepgang op het gebied van off- en online marketing
•    Ga aan de slag met Sales Met Compassie
•    Zet een onweerstaanbaar aanbod met onderscheidende en succesvolle producten in de markt
•    Word de leider binnen je onderneming
•    Verbreed je businesshorizon en vergroot je mindset

Naar minimaal € 100.000,- of meer per jaar? Het is haalbaar en het is wat je minimaal nodig hebt

 

Business Breakthrough Programma helpt je een sterk bedrijf te bouwen met de beste en nieuwste kennis op het gebied van marketing, sociale media en sales.

Ben jij een ondernemer of zelfstandige die een kenniswerker is zoals een trainer, coach of ben je zelfstandig werkzaam als adviseur op het gebied van IT, finance, communicatie/PR, sales of marketing?

Herken je het volgende?

  • Verdien je nog te weinig met je eigen bedrijf of het gaat best prima maar je wilt naar een next level in omzet en mindset?
  • Ben je op zoek naar slim combineren van off- en online marketing?
  • Wil je weten hoe Social Media echt werkt zodat je er klanten mee aantrekt?
  • Wil je sales inzetten met compassie en vanuit je hart?
  • Wil je meer balans tussen je bedrijf en je vrije tijd, je gezin, je partner en je familie?

 

Je niet meer gedragen als werknemer binnen je bedrijf, je ondernemerschap volop ontplooien met een goed inkomen.

Rabobank 8

Je bedrijf start je vanuit je passie en het willen bijdragen aan een betere wereld. Het is jouw plek voor voldoening, plezier en focus op je zakelijke en persoonlijke (spirituele) groei. Je hebt daarvoor een goedwerkend marketingsysteem nodig. In het Business Breakthrough Programma leer je dit systeem stap voor stap. Je gaat aan de slag met een uiterst lucratief verdienmodel. Dit levert je veel geld op. En – nog belangrijker – het geeft je meer vrijheid bij het kiezen van activiteiten en klanten die bij jou passen en je leven in balans brengen en houden.

 
Business Breakthrough Programma levert je het volgende op:
•    Je leert het speciaal door drs. Petra Iuliano MM ontwikkelde Business S.P.I.R.I.T. Blueprint© eigen maken
•    Je ontdekt jouw X-Factor waarmee je je bedrijf krachtig in de markt neerzet met groot onderscheidend vermogen
•    Je overwint angsten en belemmeringen, je pakt door, niets gaat je nog tegenhouden. Jouw mindset heeft alleen nog focus op succes.
•    Je wordt onafhankelijk van uurtje/factuurtje en laat zo je inkomen groeien naar een zeer hoog niveau
•    Je zet een bijzonder productenpakket op waar je goedbetalende klanten mee aantrekt
•    Je maakt je de beste marketing (off- en online) en saleskennis eigen waarmee je een sterk bedrijf bouwt voor nu en ver in de toekomst
•    Je acties en campagnes voor het vullen van je trainingen en workshops zullen voortaan succesvol gaan verlopen

Button 1 BBP

In het Business Breakthrough Programma ga je meteen aan de slag met praktische stappen en een helder actieplan. Er is persoonlijke begeleiding en je komt in een groep waarin je elkaar ondersteunt. De focus ligt op snel meer omzet maken en het bouwen van een sterk bedrijf.

Het Business Breakthrough Programma bespaart je de tijd en kosten van zelf het wiel willen uitvinden. Je worsteling met te weinig inkomen, ‘ongeschikte’ klanten en het uitblijven van een aantrekkelijk aanbod komt ten einde. Je profiteert van mijn enorme ervaring in marketing en sales. Naast jouw expertise ga je deze kennis meteen inzetten om je bedrijf te laten groeien.

Karine CopierWat een inlevingsvermogen en wat een enorme hoeveelheid kennis van marketing heeft Petra. Door haar gedrevenheid en enthousiasme spoort zij mensen aan om het juist eens ‘anders’ te doen. En dat anders heeft voornamelijk te maken met ‘zo persoonlijk mogelijk’. Daarna direct aan de slag met haar tips en ideeën. Top!”Karine Copier, Marketing Communications Document Dialog

 

Business Breakthrough Programma is een initiatief van drs. Petra Iuliano MM. Zij is een ware kennisbron als het om marketing en sales gaat.

Super Sales Spirit In 5 StappenErvaren professionele hulp
Persoonlijke hulp wordt gegeven door mij, Petra Iuliano Marketing Mentor en Profit4Purpose Agent. Ik help hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen die werken vanuit hoofd, hart en spirit. Ik help hen hun omzet binnen 12 maanden te verdubbelen met slimme verdienmodellen.

Sinds januari 2010 ben ik zelfstandig ondernemer. Tijdens mijn MBA Marketing studie aan de TiasNimbas Business School ontstond de interesse in het starten van een eigen bedrijf. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in klantgerichte commerciële functies (customer service, sales en marketing) bij multinationals als Eastman Kodak, AOL Time Warner en Konica Minolta Printing Solutions. Bij de bedrijven waar ik werkte was ik verantwoordelijk voor budgetten van meer dan 1 miljoen euro. Hier heb ik geleerd wat nodig is om de inzet van marketing tot een succes te maken!

Mijn klanten zijn met name kenniswerkers zoals consultants/adviseurs, coaches, trainers, tekstschrijvers, websitebouwers en ondernemers met een achtergrond in de PR/communicatie, sales en marketing. Om hen de nodige resultaten te laten bereiken zet ik mijn grondige state-of-the-art marketing- en saleskennis in.

Naast mijn trainingen aan ondernemers en zelfstandigen houd ik mij bezig met sociale innovatie. Zo heb ik mijn marketingexpertise ingezet voor onderwijsvernieuwing omdat ik grote waarde hecht aan de praktische aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Voor de Hogeschool Rotterdam heb ik in 2011 voor de 4e jaars studenten Commerciële Economie de minor Business Model Innovator ontwikkeld. De praktische toepasbaarheid en het innovatieve karakter van dit marketingvak hebben geleid tot een officiële accreditatie van het College van Bestuur.

Ik geloof dat mens, bedrijf en maatschappij één netwerk moeten vormen. Ik zie deze drie krachten als één netwerk waarbinnen ze elkaar continue waarde leveren. Ik noem dit The Network of Purpose.

Het Business Breakthrough Programma is alleen voor de meest ambitieuze hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen toegankelijk!

 

 

Petra-Iuliano-36

 

 

 

 

 

 

Button BBP 2

Focus aanbrengen bij een innovatieve alleskunner

Welk talent heeft Marieke eigenlijk niet? Dat is wat ik dacht toen ik haar voor het eerst ontmoette. Marieke heeft een sociaal hart en een passie voor Brabant en in het bijzonder voor de ondernemers in die provincie. Ze is supercreatief en heeft een krachtige persoonlijkheid. Ze had al behoorlijk wat neergezet met haar bedrijf voor-dat ze bij mij kwam. Ze zette haar kennis in voor interimklussen en maakte zich op die manier afhankelijk van de grillen en wensen van de opdrachtgever.

Ze wilde haar waardevolle kennis vertalen naar een lucratief onweerstaanbaar aan-bod. En daarna dit aanbod opschalen met een verdienmodel dat echt bij haar crea-tieve en sociale hart past. En dat heeft ze gevonden! Marieke ontwikkelde tijdens het Business Breakthrough Programma de vijf successleutels van wens tot en met werkelijkheid. Vernieuwingskracht zet je MKB onderneming in de 7de versnelling.

 

Marieke van den Groenendaal

 

 

 

 

’’Petra houdt je continue een spiegel voor over wat nu echt belangrijk is. Ze is erg goed in haar vak.’’

‘’Ik zocht naar een business coach die mij focus brengt. Ik ben iemand die veel doet en heb heel veel ideeën. Ik heb daarom iemand nodig die aangeeft wat nou echt belangrijk is voor de focus van het bouwen van een sterk bedrijf. En daar is Petra echt uniek in.

Ze houdt je continue een spiegel voor en zorgt ervoor dat ik echt de dingen doe die bij mij en mijn klanten passen. Ik ben razend enthousiast over het programma. Het heeft mij heel veel gebracht. Ik verkoop nu lucratieve 1 op 1 dagen en groepsprogramma’s.’’

 

Marieke van den Groenendaal, www.verniewingskracht.nl


Arjen Luijendijk”Voordat ik startte met het Business Breakthrough Programma van Petra verdiende ik heel weinig met coaching. Ik was wandelcoach voor particulieren, zzp-ers en bedrijven. Maar daar kon ik niet van leven.

Ik ben een ervaren financieel manager, van oorsprong registeraccountant, maar weet dat mijn passie in het coachen ligt. Ondanks alle inspanningen lukte het mij niet om mijn coachomzet te laten groeien. Ik koos daarom voor de marketing- en salesexpertise van Petra.

Tijdens het programma heb ik nauwgezet het geleerde in de praktijk gebracht. Dit leverde mij 2 prachtige opdrachten op: twee trajecten voor burn-out begeleiding van 3 maanden. Bij de Rabobank en bij een technisch bedrijf in de regio Rotterdam. Totale verdienste EUR 10.000.

Ik ben Petra enorm dankbaar voor haar tomeloze energie, al haar ingebrachte kennis, voorbeelden en gerichte adviezen. Met deze nieuwe bagage vervolg ik mijn pad naar een succesvol bedrijf met meer focus, energie en overtuiging dan tevoren!” – Arjen Luijendijk, Coach en Adviseur  www.arjenluijendijk.nl)

 

De ervaringen van groei- en inspiratiecoach Esther Janssen (www.ontmoetingen.com):

 

Rudolf Juliet”Mijn situatie was prima, maar ik heb hele ambitieuze doelstellingen. Dus ik vroeg mij af hoe kan ik de groei van mijn bedrijf het beste aanpakken en ook werkelijk realiseren?
Ik heb besloten een training bij Petra Iuliano te volgen. Petra heeft voor mij een aantal krachtige en eenvoudige uitgangspunten voor slim zakendoen geselecteerd en duidelijk toegelicht.
Het gevolg is dat mijn omzettarget van de eerste 6 maanden reeds in de eerste twee maanden van het jaar is gerealiseerd! Ik  ben zelfs gaan uitbreiden met een nieuwe collega.” – Rudolf Juliet, trainer Spraakwater Sessies  www.spraakwater.nl)

 

 

Peter Schep3“Petra laat je zien waar het echt om gaat namelijk de klant. Door haar nieuwsgierige houding haalt ze het maximale uit jouw eigen product /denken en weet dit stap voor stap te integreren met haar aangeboden kennis.

Je moet denken, voelen, zien en horen als de klant, en hoe beantwoordt je zijn of haar problemen. Ik heb handvatten gekregen in kennis en een diepere focus. Less is more!

Petra geeft je een totale andere kijken en kan jouw product aanscherpen tot verkoopmachine. Als je iemand zoekt met absoluut verstand van zaken en jouw helpt je omzet structureel en significant te verhogen moet je Petra hebben. Neem je genoegen met minder dan moet je iemand anders zoeken.” – Peter Schep, VI&G advies en coaching

 

Om jou en andere hoogopgeleide ondernemers te helpen, heb ik een 5-stappen groeiplan ontwikkeld om de beste en duurzame resultaten te behalen.

Dit 5-stappen groeiplan is de Business S.P.I.R.I.T. Blueprint©

Dit plan geeft jou houvast en leidt je naar de blauwdruk voor een succesvol bedrijf. Het bestaat uit de volgende onderdelen:

S.P.I.R.I.T. = STORY, POSITIONING, INFLUENCE, RESULTS, INCOME INNOVATION en TAKE OFF

BusinessSPIRITblueprint_blauw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STORY

STAP 1: WHY

Het is nog altijd het hart van je klant dat geld pompt naar je bedrijf en niet zijn of haar portemonnee. Om echt goed te verdienen met je bedrijf is het belangrijk om te weten waarom jij eigenlijk een bedrijf hebt. Je bedrijf is een vehikel om iets veel groters in de wereld neer te zetten. Je gaat met deze stap veel beter inzien wat jouw bedrijf bijdraagt aan het vormen van een betere wereld en waarom dat voor jou belangrijk is.

Daarnaast is het belangrijk dat je klant voor jou zal kiezen, en niet voor een van je concurrenten. Waarom zal de klant dit doen? Hoe kun je jouw klant op een integere wijze beïnvloeden en eigenlijk een handje helpen om voor jou te kiezen? Je ontvangt alle tools hiervoor in dit programma.

Je ontvangt het enige echte antwoord op de vraag waarom een krachtig duurzaam onderscheidend vermogen zo belangrijk is voor je bedrijf. En je leert natuurlijk hoe dit voor jouw bedrijf in te zetten.

Je maakt hiermee jouw drive en passie nog sterker en je ontwikkelt daardoor het doorzettingsvermogen en de motivatie die je nodig hebt om goed te gaan verdienen.

* Kom achter jouw  Unique Story Purpose©

* Bouw jouw  Brand4Succes Formula©

* Maak je Business Road M.A.P. (Massive Action Plan)

POSITIONING

STAP 2: WHO + WHAT

Je ontvangt veel inzichten over hoe jezelf te positioneren t.a.v. jouw ideale klant. Dit is de klant waar het voor jou om draait. De klant die de waarde inziet van jouw product of dienst. Daarnaast leer je hoe jij jouw aanbod ontwerpt en onweerstaanbaar maakt via een uniek stappenplan. Je zet het daarna onderscheidend in de markt en trekt daarmee goedbetalende klanten aan.

* Volg de Customer Clarity Course©

Veel ondernemers worstelen met het vinden van de ultieme lucratieve niche. Wie is nu hun ideale klant? Ze geven aan iedereen te kunnen helpen. Maar een product of dienst voor iedereen is een product of dienst voor niemand. Maak jezelf herkenbaar en zichtbaar in de markt. Leer welke problemen jij oplost voor welke klant en waar zij naar verlangen.

* Ga aan de slag met je Irresistible 6-Figure Offer In 5 Steps

Een eigen onweerstaanbaar high-end aanbod maken en in de markt zetten is best een klus. Je hebt hiervoor slimme marketinginzichten nodig. Gezien de grote ervaring van Petra leer jij jouw aanbod te ontwikkelen en concreet neer te zetten (VIP of groepsprogramma) waarmee je het geld verdient dat jouw expertise waard is.

INFLUENCE + INCOME INNOVATION

STAP 3: HOW

Het uurtje/factuurtje model leg je naast je neer en je gaat met een verdienmodel aan de slag waarmee jij nieuwe en grotere inkomstenbronnen genereert. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

Je leert hoe je marketing en sales zo voor jezelf inzet dat het prettig voor jou aanvoelt en dat je er goed mee verdient. Je komt de slimste combinaties van off- en online media te weten die jou gaan helpen een sterk bedrijf te bouwen. Niet alleen voor nu, maar ook voor de komende jaren.
Verder ga je inzien hoe Social Media nu echt werkt zodat je er klanten mee aantrekt.

* Leer het Sales Met Compassie Systeem©

Hoe verkoop je nu op een sympathieke manier zonder dat je ‘verkoperig’ overkomt? Wat maakt dat je stressvrije salesgesprekken voert met jouw ideale klanten?

Het Sales Met Compassie Systeem© is de ideale verkoopmethode voor hoogopgeleide ondernemers. Sales is niet wat je iemand aandoet, maar wat je vóór iemand doet. Je leert op een prettige manier conversaties aan te gaan met je klanten en hen jouw waarde over te brengen. Je krijgt de mindset die nodig is om jouw warme contacten binnen te halen voor je onweerstaanbare aanbod.

* Ga voor Emailmarketing Excellence©

Veel workshopleiders, trainers, coaches of adviseurs worstelen met het binnenhalen van deelnemers voor open inschrijvingen voor hun training of workshop. Ze promoten het wel, maar het blijft lastig voldoende deelnemers binnen te halen. Vaak kunnen ze maar met een handjevol mensen aan de slag.

Ze zetter hier o.a. hun nieuwsbrief voor in. Emailmarketing is een essentieel onderdeel van hun marketingmix. Maar welke stappen ga je zetten om met je emailmarketing te excelleren en je inschrijvers te verleiden naar jouw workshop te komen?

Hoe geweldig zou het zijn als jij met jouw waardevolle kennis het verschil kan maken voor veel meer mensen? Meer klanten bereiken betekent een grotere impact hebben op het verbeteren van veel meer levens of bedrijven.

Na de systematische aanpak met Emailmarketing Excellence© heb je een systeem in handen waarmee je makkelijker aan meer inschrijvingen voor je workshop of training komt. Je bouwt sneller aan een sterk bedrijf waar jij plezier uithaalt en meer balans houdt in je leven. Je komt krachtiger en effectiever op je klanten over.

* Word een kei in het Social Media Succes System©

Wat is Social Media nou echt en wat kan je er concreet mee? Wat is er voor nodig om Social Media voor jouw bedrijf te laten werken? Met mijn Social Media Succes System© leer jij welke stappen je het beste kunt nemen om sneller van sociale platformen te profiteren. Je wilt niet je tijd ermee verdoen, je wilt het voor je laten werken!

* Maak van je website een salesmachine met de Winning Website Formula©

Hoe zet je nu je website zodanig slim in zodat je meer conversie krijgt? Welke teksten kun je het beste gebruiken? En hoe deel je je site zó in dat je meer klanten krijgt?

RESULTS

STAP 4: WHEN

Je komt erachter hoe je een voorspelbaar inkomen kan genereren via slimme timemanagement en planningstechnieken. Je behaalt met gemak en snel de beste resultaten en houdt zo balans tussen je werk en je gezin, partner en familie.

*Overwin wat je tegenhoudt in het maken van een goede of meer omzet met Money Mindset Mysteries©

Geld verdienen is 1 ding, maar hoe zorg je er nu voor dat je geld blijft verdienen? Welke mindset heb je nodig om geld aan te trekken? In het Business Breakthrough Programma leer je alle ins- en outs van de Money Mindset Mysteries die jij concreet inzet om je bedrijf te laten groeien.

TAKE OFF

STAP 5: NEXT LEVEL

Je leert je business horizon verbreden en grootser denken. Je krijgt de juiste instelling en mindset en je doorbreekt belemmerende overtuigingen. Jij toont de juiste leiderschap om je expertstatus uit te dragen en veel impact te hebben op jouw klanten.

* Verdubbel je omzet en meer dan dat met de Business Model Breakthrough Boost©

Goed verdienen met je bedrijf ga je doen als je je kennis weet om te zetten naar high-end producten. Die producten vertaal je naar een onweerstaanbaar aanbod. Een ware boost ga je met je omzet maken als je je aanbod ook als groepsprogramma in de markt zet. Wat komt daar allemaal bij kijken? In het Business Breakthrough Programma word je stap voor stap begeleid naar krachtig ondernemerschap en groei in omzet en persoonlijke ontwikkeling.

* Boek concrete resultaten met je Daily M.A.P. (Massive Action Plan)

Doe je mee aan het Business Breakthrough Programma?
Dit is wat je krijgt:

  • 5 live seminars
  • 6-12 individuele consults (1 uur)
  • 3 speciale Q+A sessies (2 uur)
  • 6 webinars (Verdienmodel, Eigen Aanbod Maken en Vermarkten, Social Media, Online Marketing, Acquisitie etc.)
  • Deelname aan besloten Facebook Groep om elkaar vragen te stellen en te ondersteunen

Alle deelnemers ontvangen heldere en praktische stap-voor-stap informatie over het bouwen van je bedrijf via de inzet van marketing/sales/social media in de vorm van mp3’s van de Q+A’s, opnamen van de webinars, handige checklists, werksheets, Emailmarketing handboek en templates.

+ GRATIS BONUSSEN ter waarde van ruim € 2000,- 

Persoonlijke coaching Salesdriven webteksten en Blogging/Copywriting
T.w.v. € 1997,-

2 Business Energy Calls met coach Arjen Luijendijk van 30 minuten. Laat je mentaal sterker maken in het bouwen van een succesvol bedrijf.
T.w.v. 2x € 197,-
 

Locatie:

De live trainingen vinden plaats op een mooie locatie in en rond Rotterdam met heerlijke lunches. Ik werk 1 op 1 zodat jij veel individuele aandacht ontvangt. Kom in actie!

START: Meteen

 

Button BBP 3

business succes garantieBusiness- Breakthrough-Garantie Ik ben er van overtuigd dat tijdens het Business Breakthrough Programma je bedrijf sneller groeit. Daarom geef ik je een unieke Business-Breakthrough-Garantie. Als je na de eerste middagseminar niet tevreden bent, dan meld je dat binnen 24 klokuren aan mij via de email. Je krijgt vervolgens het inschrijfbedrag retour minus een bedrag van € 497,- voor de gemaakte kosten. Daarnaast geef je de door mij uitgereikte materialen retour. Ik ga er vanuit dat het Business Breakthrough Programma voor jou en je bedrijf veel meerwaarde biedt. Daarom kan ik je deze garantie geven.

button 4 BBP

 De ervaringen van marketingcommunicatie expert Marielle van de Erve (www.pinc.nu):

 

  daisy_da_veiga“Petra is a knowledgeable woman, good at what she does. She is a out-of the-box thinker with clear insight on which questions to ask. Through the questions and her feedback you get to put your business in a new perspective. More opportunities for sales is the result.” – Daisy Da Veiga, Ambassador One Young World: Communicatie, Empowerment, Consultancy en Public Speaking

 

 

*Na inschrijving gelden de Algemene Voorwaarden.