1-daagse sessie 3 Manieren Om Je Omzet Te Verdubbelen

opmaak_fanpage_leeg

Bouw een sterk bedrijf en verdubbel je omzet!

Hoe zet je jezelf zodanig aantrekkelijk in de markt zodat je een continue stroom van klanten aantrekt?
Welk verdienmodel gaat ervoor zorgen dat jouw omzet verdubbelt en meer?
Hoe ga je jouw unieke methode/aanpak als onweerstaanbaar aanbod in de markt zetten?

Wil jij snel leren hoe je jouw kennis vertaalt naar slimme off- en online marketing waarmee je omzet groeit?

Meld je dan aan voor de 1-daagse individuele sessie met marketingexpert Petra Iuliano

Na deze dag heb je jouw systematische aanpak in handen waarmee je makkelijker aan meer klanten komt. Je bouwt sneller aan een sterk bedrijf waar jij plezier uithaalt en houdt meer balans in je leven. Je komt krachtiger en effectiever op je klanten over.

036

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?

Deze dag is speciaal bedoeld voor jou, als jij een ondernemer (dienstverlener, kenniswerker, adviseur, coach, trainer) bent, en jij:
•    Meer klanten op een continue basis wilt aantrekken met jouw expertise
•    Je kennis wilt vertalen naar een lucratief verdienmodel
•    Af wilt van te hard werken voor weinig
•    Meer klanten en opdrachten wilt binnenhalen met je (online) workshops of trainingen
•    Professioneel, financieel en persoonlijk wilt groeien

Deze dag is geschikt voor zowel ervaren als beginnende ondernemers en zelfstandigen. De training wordt erop aangepast.

Herken je dit?
Je bent hoogopgeleid en bezit veel (specialistische) hoogwaardige kennis. Die kennis wil je graag vertalen naar winstgevende producten en diensten waarmee je een sterk en duurzaam bedrijf bouwt.

Maar is het misschien zo dat:
•    Je nog te weinig verdient met je eigen bedrijf of het gaat best prima maar je wilt naar een next level in omzet en mindset?
•    Je op zoek bent naar slim combineren van off- en online marketing en dit sympathiek wilt inzetten?

•    Je wilt weten hoe Social Media echt werkt zodat je er klanten mee aantrekt?
•    Je bedrijf sneller van de grond wilt krijgen qua omzet, het duurt je allemaal te lang zoals het nu gaat

•    Je zoekt het verdienmodel dat past bij jouw hogere doel en omzetambitie?
•    Je meer balans wilt tussen je bedrijf en je vrije tijd, je gezin, je partner en je familie?

Veel ondernemers vinden vaak dat het maken van meer omzet veels te traag verloopt.  Soms kunnen ze er niet eens van leven. Ze zijn op zoek naar meer zichtbaarheid. Ze barsten van de ideeӫn en willen deze waarde graag op (potentiële) klanten overbrengen.

 

_MG_7583Eenmaal een bedrijf opgezet komen er vele uitdagingen op je af.
•    Hoe ga je nu een constante stroom van klanten aantrekken?
•    Hoe zet je een eigen onweerstaanbaar aanbod in de markt?
•    Waar begin je met Sociale Media?
•    Door welke koopmotieven wordt je klant getriggerd?
•    Hoe voorkom je dat je teveel kennis (gratis) weggeeft?
•    Hoe vul je jouw trainingen en workshops?
•    Hoe combineer je het beste je ondernemerschap met je partner en/of gezin?
•    Hoe maak je een uniek stappenplan dat je met gemak over de buhne brengt?
•    Waar vind je goedbetalende klanten?
•    Welke prijzen kan je aan jouw diensten of producten koppelen?

 

Nu willen veel ondernemers en zelfstandigen het graag eerst zelf proberen.

Je gaat lekker aan de slag. Netwerkt her en der. En af en toe haal je ook klanten binnen. Je gaat van opdracht naar opdracht en voert deze precies zo uit als je wordt opgedragen. Je merkt dat je als een werknemer in je bedrijf opereert. Het is heel hard werken. Je maakt veel meer uren dan wat je ervoor ontvangt qua inkomsten. Het kost je enorm veel energie en af en toe put het je uit. En deelnemers werven voor je training of workshop lukt mondjesmaat of helemaal niet.

Dit neemt veel kostbare tijd in beslag. En tijd is geld.

Echt, dit kan anders. Binnen 1 dag help ik je aan 3 manieren om jouw omzet te verdubbelen. Je legt daarmee de basis voor gezonde resultaten voor je bedrijf. Jij kan meer genieten van wat jij brengt met je waardevolle kennis en trekt daarmee goedbetalende klanten aan.

Wat heb jij nodig om een eigen onweerstaanbaar aanbod in de markt te zetten en hier goed mee te verdienen?

Tijdens deze 1-daagse sessie ontvang je individuele ondersteuning bij het beantwoorden van jouw vragen.

Aan het einde van de dag, weet je:
•    Hoe je jouw waarde vertaalt naar lucratieve producten of diensten via slimme off- en online marketing
•    Welk uniek stappenplan je kunt maken om een groeiende stroom klanten aan te trekken
•    Wat er voor nodig is om sneller herkenbaar en zichtbaar te worden bij goedbetalende klanten
•    Hoe je je website als salesmachine inzet
•    Wat je moet doen om de inzet van Social Media tot een succes te maken
•    Hoe je ervoor zorgt dat je veel deelnemers binnenhaalt voor jouw (online) workshop of training
•    Wat ervoor gaat zorgen dat je meer energie overhoudt en meer balans vindt tussen je bedrijf en je partner/gezin/familie.

 

Wat zeggen andere klanten over deze dag?

Peter Schep3“Petra laat je zien waar het echt om gaat namelijk de klant. Door haar nieuwsgierige houding haalt ze het maximale uit jouw eigen product /denken en weet dit stap voor stap te integreren met haar aangeboden kennis.

Je moet denken, voelen, zien en horen als de klant, en hoe beantwoordt je zijn of haar problemen. Ik heb handvatten gekregen in kennis en een diepere focus. Less is more!

Petra geeft je een totale andere kijk en kan jouw product aanscherpen tot verkoopmachine. Als je iemand zoekt met absoluut verstand van zaken en jouw helpt je omzet structureel en significant te verhogen moet je Petra hebben. Neem je genoegen met minder dan moet je iemand anders zoeken.” – Peter Schep, VI&G Advies en Coaching

Rudolf Juliet”Mijn situatie was prima, maar ik heb hele ambitieuze doelstellingen. Dus ik vroeg mij af hoe kan ik de groei van mijn bedrijf het beste aanpakken en ook werkelijk realiseren?

Ik heb besloten een training bij Petra Iuliano te volgen. Petra heeft voor mij een aantal krachtige en eenvoudige uitgangspunten voor slim zakendoen geselecteerd en duidelijk toegelicht.

Het gevolg is dat mijn omzettarget van de eerste 6 maanden reeds in de eerste twee maanden van het jaar is gerealiseerd! Ik ben zelfs gaan uitbreiden met een nieuwe collega.’’ – Rudolf Juliet, trainer Spraakwater Sessies

 

Lucina Hecbert“Na de 1 op 1 training met Petra Iuliano kon ik mijzelf en mijn bedrijf meer zichtbaar maken op de markt en dat ik succesvol kan zijn maar een duidelijk doel/plan moet hebben. Een eye-opener vond ik het unieke stappenplan. Het gevolg is dat ik nu meer gericht ben op een specifieke doelgroep en in het aanbieden van trajecten. Ik ga ook mijn doelgroep specifieker en meer herkenbaar maken. Verder ga ik de problemen van mijn doelgroep in kaart brengen en nadenken over de resultaten die ik bied. Ik zou Petra willen aanbevelen omdat zij inzicht en kennis heeft van marketing, en hoe je een uniek aanbod op de markt zet, ze heeft inlevingsvermogen, is enthousiast en gedreven om je te helpen.’’ – Lucinda Hecbert, trainer/coach persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling, De Prinsentoren 

 

047Marketing Mentor & Sales Coach Petra Iuliano
Persoonlijke hulp wordt gegeven door mij, Petra Iuliano, Marketing Mentor en Sales Coach. Ik help hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen die werken vanuit hoofd, hart en spirit binnen 12 maanden hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen.

Sinds januari 2010 ben ik zelfstandig ondernemer. Tijdens mijn MBA Marketing studie aan de TiasNimbas Business School ontstond de interesse in het starten van een eigen bedrijf. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in klantgerichte commerciële functies (customer service, sales en marketing) bij multinationals als Eastman Kodak, AOL Time Warner en Konica Minolta Printing Solutions.

Mijn klanten zijn met name kenniswerkers zoals coaches, trainers, adviseurs of adviesbureaus met een focus op IT, Finance, PR/Communicatie, Sales of Marketing. Om hen de nodige resultaten te laten bereiken zet ik mijn grondige state-of-the-art marketing- en saleskennis in.

Naast mijn trainingen aan ondernemers en zelfstandigen houd ik mij ook bezig met sociale innovatie. Ik heb mijn marketingexpertise ingezet voor onderwijsvernieuwing. Ik hecht grote waarde aan de praktische aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Voor de Hogeschool Rotterdam heb ik in 2011 voor de 4e jaars studenten Commerciële Economie het marketingvak Business Model Innovator ontwikkeld. De praktische toepasbaarheid en het innovatieve karakter van dit marketingvak hebben geleid tot een officiële accreditatie van het College van Bestuur.

Hoe ziet deze dag eruit?
Je ontvangt voorafgaand aan de dag een opdracht ter voorbereiding zodat we de dag krachtig starten en jij de resultaten haalt die belangrijk voor jou zijn.
We werken 1-op-1 op een mooie locatie in Rotterdam. Jouw behoeften staan voorop. We werken deze dag aan jouw uitdagingen voor het bouwen van een sterk bedrijf en een duurzame groei.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een concreet actieplan hoe jij off- en online meer klanten aantrekt met een slim verdienmodel.

Het wordt een enerverende en actieve dag. Lekker aan de slag met jouw bedrijf en plannen! En je komt te weten hoe je dit vertaalt naar een goed plan.
Aan het eind van de dag ga je vol goede moed naar huis en weet je welke stappen in welke volgorde je moet zetten om jouw omzet behoorlijk te laten groeien.

Bovendien leer je:
•    hoe je betalende klanten haalt uit het geven van (gratis) presentaties en workshops
•    hoe je gemakkelijker klanten haalt uit al je netwerkactiviteiten
•    welke prijzen je kunt koppelen aan je diensten of producten
•    welke koopcriteria het beste werken voor je marketingmix
•    hoe jij meer impact en invloed uitoefent op het brein van je klant
•    hoe je meer gaat verdienen zonder er harder voor te moeten werken
•    hoe je meer deelnemers trekt naar jouw workshops of trainingen

 

Barbara Rijskamp’Gisteren mijn eerste VIP-dag verkocht! Dat ruikt naar meer!! Dat script voor het voeren van een verkoopgesprek vind ik nog steeds het beste materiaal ooit!! Dankjewel!’’ – Barbara Rijskamp, Belastingadviseur Rijskamp Fiscaal

Is dit een dag voor jou?
Mooi, want ik sta te popelen om je te helpen!

Voordat je je definitief aanmeldt, wil ik je graag eerst spreken, aan de telefoon of via Skype.
In dit gesprek bespreken we of deze dag helemaal aansluit bij jouw verwachtingen en doelen.

Bovendien bespreken we je investering en hoe jij met wat jij in deze dag leert kunt zorgen dat je dit zo snel mogelijk weer terugverdient.
Vraag onderstaand dit gesprek aan en je ontvangt zo snel mogelijk een email om een afspraak met mij in te plannen!

button (8)

Reacties zijn uitgeschakeld.